Vi bruger Cookies!     

         
 X     
rubinhealing

kanalisering
Lidt om Jonna Rubin:

Jeg har arbejdet bevidst med mig selv i 20 år. Jeg har hele mit liv været sensitiv og kunne føle, hvordan andre havde det. Som barn oplevede jeg energier på mange niveauer og styrker, men lærte først sent som voksen, hvordan jeg kunne bruge den kraft. Jeg er født med healerevner, som virker igennem mit arbejde.

 Jeg har levet et liv, hvor jeg er blevet presset til at skulle lære at føle på min egen krop, hvad accept af alle mere eller mindre skjulte sider vil sige.

Jeg har taget uddannelse som pædagog, zoneterapeut, akupunktør og Tankefelt Terapeut og har gået på flere kurser indenfor personlig udvikling

Jeg maler billeder, olie/acryl. Nogle er med spirituelle udtryk, andre bevæger jeg mig i den eventyrlige verden.

 

 

                                  

                                                             **************

 

En lille sten lå i bunden af en kløft. Den var mørk og tung. Mange år skulle gå, hvor storme og oversvømmelser rasede. Stenen flyttede sig mange gange, men kom alligevel ikke ud af stedet. Så en dag skælvede jorden. Sten og jord blev kastet rundt. Da der igen blev stille, var landskabet forandret. Kløften var væk. I stedet for var der kommet bløde bakker. Stenen som det hele handlede om, lå i solen og lyste  gyldent.                                                                                                                                                                                                                                                                                            

En dag kom en lille pige forbi, som tog stenen op, fordi den strålede. Den fortalte sin historie om svundne tider. Hun holdt den ind til sit hjerte, vel vidende om, at hun her havde fået indblik i en  særlig historie.

Jonna Rubin                                     

Links:

www.galleri-frejas.dk

 www.klinik-elisa.dk

www.hrrubin.dk

 

Opdateret 27/07/2012